© jelleke-vanooteghem
Handige informatie op een rijtje voor de dagopvang

Wanneer en hoe laat?

Openingstijden

Tomte voor dagopvang is geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. (later volgt mogelijk een uitbreiding in uren/dagen)
Kinderen van 0 tot 4 jaar zijn van harte welkom om te komen spelen. Kinderen met een zorgvraag zijn bij ons ook van harte welkom!

Een dag opvang is een dag van 10 uur. Om het voor de kinderen zo rustig en helder mogelijk te houden blijven de kinderen een hele dag. U kunt uw kindje brengen tussen 8.00 en 9.00 uur. Ophalen kan tussen 17.00 en 18.00 uur.

Wanneer is Tomte gesloten?

Vakanties & vrije dagen

Ook Tomte heeft wel eens vakantie. Omdat we weten dat dit voor u betekent dat u de opvang anders moet organiseren, geven wij vakanties en studiedagen zo snel mogelijk aan u door.

Tijdens de vakanties van Kinderopvang Tomte worden er geen uren gefactureerd.

Wat kost de opvang?

Tarieven

Dagopvang bij Tomte kost € 6,50 euro per uur. Dit tarief is inclusief (zoveel mogelijk) biologische voeding, exclusief luiers, baby- en dieetvoeding.

Daarnaast betaalt u aan Drakepit een vast bedrag per maand van €35,00 aan administratiekosten e.d. Dit bedrag is per maand, ongeacht hoeveel kinderen u in de opvang heeft.

Afhankelijk van uw inkomsten heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Meer informatie hierover vindt u op de website www.toeslagen.nl van de Belastingdienst.


Via welke organisatie werkt Tomte?

Gastouderbureau

Tomte werkt samen met gastouderbureau Drakepit.
De contactgegevens zijn:
Extra informatie

Vragen over?

Heb je na het lezen van de informatie op deze website nog vragen over, die nog niet of niet voldoende zijn beantwoord? Neem dan gerust contact op met Miranda Vaal.